fbpx

O nama

Nova Dental Clinic promoviše oralno zdravlje na novi način.

Naša misija bila je stvoriti modernu kliniku za oralno zdravlje s fokusom na stomatološko iskustvo koje smo željeli učiniti dostupnijim, pristupačnijim i jeftinijim. Sve to uz pružanje visokokvalitetnih tretmana.

Zbog toga smo osmislili Nova Dental Clinic – koncept stomatološke usluge s dinamičnim radnim vremenom od ponedjeljka do petka, digitalnom i jednostavnom rezervacijom termina i razumnim cijenama bez iznenađujućih dodataka.

Zajedno s fantastičnim arhitektima i drugim saradnicima, realizovali smo modernu kliniku u kojoj se možete opustiti i osjetiti prijatnu toplinu prostora.

Mi brinemo o vama

Naše kvalificirane stomatološke sestre i stomatolozi su požrtvovani i spremni pružiti vrhunski tretman. Tim Nova Dental Clinic razumije važnost jasne komunikacije sa vama kao pacijentom i nastoji pružiti visokokvalitetne smjernice i informacije kao dio terapije. Naš cilj je da se osjećate pažljivo saslušani i adekvatno pripremljeni za vlastitu brigu o svom oralnom zdravlju.

nova dental clinic,nova dental,sarajevo,oralno zdravlje,tretmani,iskustvo,o nama,upoznajte nova dental,moderna klinika,posao,pomoći,posao u nova dental clinic,stomatolog sarajevo otoka,stomatolog sarajevo posao,vedad karamehmedovic,maja karamehmedovic

Željela sam stvoriti posebnu stomatološku ordinaciju s uslugama koje bih i sama htjela koristiti, gdje bih mogla rezervisati termin kada meni odgovara i gdje bih znala koliko će koštati liječenje prije nego što stanem za naplatni terminal. S izuzetno vještim i angažovanim stomatološkim timom, zadovoljstvo mi je što pacijentima napokon mogu pružiti posjetu stomatologu primjerenu modernom životu. Stomatologija je moja velika ljubav i cilj mi je da svaki pacijent nakon tretmana izađe iz ordinacije s osmijehom na licu, znajući da se adekvatno brinemo o njegovom oralnom zdravlju.

– Dr. Maja Karamehmedović, Nova Dental Clinic

Ovako vam možemo pomoći

Nova Dental Clinic nudi sve opće i specijalističke usluge iz oblasti stomatologije. Pročitajte više o svim našim tretmanima.

Često se dešava da cijena stomatološkog tretmana predstavlja iznenađenje za pacijente.

Kod nas, uz sve pojedinačne usluge sa poznatim cijenama, možete izabrati i pakete usluga koji vam donose dodatne popuste.

U Nova Dental Clinic imamo ugovor sa osiguravajućim kućama preko kojih vam obezbjeđujemo lakše i povoljnije plaćanje naših usluga. Ako imate pravo na povrat novca za stomatološki tretman, uvijek ćemo vam dati informacije o tome.

nova dental clinic,nova dental,sarajevo,oralno zdravlje,tretmani,iskustvo,o nama,upoznajte nova dental,moderna klinika,posao,pomoći,posao u nova dental clinic,stomatolog sarajevo otoka,stomatolog sarajevo posao,vedad karamehmedovic,maja karamehmedovic

U našoj ordinaciji želimo pružiti svim pacijentima dobar i siguran tretman kroz individualni pristup, uz posebno zadovoljstvo svakog pojedinca.

– Vedad Karamehmedović, menadžer Nova Dental Clinic

Želite li posao u Nova Dental Clinic?

Jeste li stomatološka sestra ili stomatolog i želite li znati više o mogućnostima u Nova Dental Clinic?

Posjetite stranicu Karijera!

Naši Certifikati