fbpx

O nama

Nova Dental Clinic promovira oralno zdravlje na novi način.

Željeli smo stvoriti modernu kliniku za oralno zdravlje sa fokusom na stomatološko iskustvo koje smo željeli učiniti dostupnijim, pristupačnijim i jeftinijim. I naravno: nudimo visokokvalitetne tretmane.

Zbog toga smo stvorili Nova Dental Clinic – stomatološku zdravstvenu uslugu sa dinamičnim radnim vremenom od ponedjeljka do petka, digitalnom i jednostavnom rezervacijom termina i razumnim cijenama bez iznenađujućih dodataka.

Pored toga, zajedno sa fantastičnim arhitektama i mnogim drugim saradnicima, stvorilii smo modernu kliniku u kojoj se možete više opustiti i osjećati prijatnu toplinu prostora.

Mi brinemo o vama

Naše kvalificirane stomatološke sestre i stomatolozi su požrtvovani i spremni pružiti vrhunski tretman. Tim Nova Dental Clinic razumije važnost jasne komunikacije sa vama kao pacijentom i nastoji pružiti visokokvalitetne smjernice i informacije kao dio terapije. Naš cilj je da se osjećate pažljivo saslušani i adekvatno pripremljeni za vlastitu brigu o svom oralnom zdravlju.

Željela sam stvoriti posebnu stomatološku ordinaciju sa uslugama koje bih i sama htjela koristiti; gdje bih mogla rezervirati termin kada meni odgovara, i gdje bih znala koliko će koštati liječenje prije nego što bih stala za naplatni terminal. Sa izuzetno vještim i angažiranim stomatološkim timom, drago mi je da pacijentima napokon mogu pružiti posjetu stomatologu kakva treba da izgleda u 2021. godini. Zaljubljena sam u oralno zdravlje i cilj mi je da svaki pacijent nakon tretmana izađe iz ordinacije s osmijehom na licu, znajući da se dobro brinemo o njegovom oralnom zdravlju.

– Dr. Maja Karamehmedović, Nova Dental Clinic

Ovako vam možemo pomoći

Nova Dental Clinic nudi sve opće i specijalističke usluge iz oblasti stomatologije. Pročitajte više o svim našim tretmanima.

Znamo da su mnogi ljudi iznenađeni koliko košta stomatološki tretman. Kod nas, uz sve pojedinačne usluge sa poznatim cijenama, možete izabrati i pakete usluga koji vam donose dodatne popuste.

U Nova Dental Clinic imamo ugovor sa osiguravajućim kućama preko kojih vam obezbjeđujemo lakše i povoljnije plaćanje naših usluga. Ako imate pravo na povrat novca za stomatološki tretman, uvijek ćemo vam dati informacije o tome.

U našoj ordinaciji želimo pružiti svim pacijentima dobar i siguran tretman kroz individualni pristup, uz posebno zadovoljstvo svakog pojedinca.

– Vedad Karamehmedović, menadžer Nova Dental Clinic

Želite li posao u Nova Dental Clinic?

Jeste li stomatološka sestra ili stomatolog i želite li znati više o mogućnostima u Nova Dental Clinic?

Posjetite stranicu Karijera!